No items found.
Handmatig uitlezen

digiPost

Klanten geven RoadSoft een 4.9/5.0

Met onze digiPost versoepel jij het uitleesproces binnen jouw bedrijf. Met deze downloadterminal kunnen chauffeurs dagelijks hun bestuurderskaart uitlezen. Tachograafbestanden kunnen vanaf de downloadkey eenvoudig worden geüpload naar de tachograaf analyse software.

Gebruiksaanwijzing

Monteer het uitleesstation aan de muur en begin gemakkelijk met het uitlezen van de chauffeurskaarten op de volgende manier:

 

  1. Steek de bestuurderskaart in de gleuf van de digiPost
  2. Druk op ‘Ok’ en het uitlezen start automatisch wanneer het LED lampje oranje kleurt. Via de internetverbinding worden de bestanden automatisch doorgestuurd naar de uw software omgeving. Hier hoeft dus geen computer aan te pas te komen.
  3. Wacht tot het LED lampje groen licht geeft. De Haal de bestuurderskaart vervolgens weer uit de digiPost.
  4. De bestuurderskaart is uitgelezen en de data is automatisch geïmporteerd in de software.

 

Bij de digiPost krijg je ook een digiVU meegeleverd. Nadat je jouw voertuigen hebt uitgelezen met de digiVU, kan je deze in de digiPost steken, waarna deze automatisch de tacho data doorstuurt naar de tachograaf software. Dit werkt als volgt:

 

  1. Steek de digiVU in de zespoorts-aansluiting van de digiPost
  2. Druk op ‘Ok’ en het uitlezen start automatisch wanneer het LED lampje oranje kleurt. Via de internetverbinding worden de bestanden automatisch op je server opgeslagen. Hier hoeft dus geen computer aan te pas te komen.
  3. Wacht tot het LED lampje groen licht geeft. Haal de digiVU vervolgens weer uit de digiPost.

Hardware

Wanneer je de digiPost ontvangt hebben wij hem al helemaal voor jouw bedrijf ingesteld en hoef je hem alleen maar aan de muur te schroeven. Op dat moment is de downloadterminal klaar voor gebruik en kan elke chauffeur de bestuurderskaart uitlezen.

Voor het gemak kan de digiPost bijvoorbeeld aan de muur van de bedrijfskantine worden gemonteerd. Terwijl de chauffeur wacht op zijn volgende opdracht is de data klaar voor analyse.

Software

Het naleven van rij- en rusttijden is wettelijk verplicht. Daarom raden wij je aan om digiTac Web te gebruiken. Deze webapplicatie is een uitstekend controlemiddel om chauffeurs te analyseren en waar nodig aan te sturen. Zo kunnen de hoge boetes bij overtredingen op rij- en rusttijden worden voorkomen.

De digiPost is volledig geïntegreerd met onze tachograaf analyse software. Na het uitlezen met de digiPost zijn de digitale tachograaf bestanden direct beschikbaar in het programma.

Voordelen

Chauffeurs kunnen zelfstandig hun kaart uitlezen
Gemakkelijk te monteren aan de muur
Robuust apparaat die moeilijk stuk gaat
Tacho bestanden zijn eenvoudig te uploaden met de digiVU
Groot intern geheugen, raakt niet snel vol
De digiPost is verbonden met internet en stuurt zelfstandig de bestanden door naar de software

Nadelen

Chauffeurs vergeten nog wel eens uit te lezen
Chauffeurs moeten herinnerd worden om op tijd uit te lezen om missende data te voorkomen
Handmatig uitlezen kan zorgen voor missende data

Alternatieven

Handmatig uitlezen

Digifob Pro

Klanten geven RoadSoft een 4.9/5.0

De Digifob Pro is een eenvoudig te gebruiken handmatige oplossing voor het uitlezen van bestuurderskaarten en alle type tachografen. Het grote voordeel van de Digifob Pro, is dat je gegevens kunt uploaden via WIFI naar onze online omgeving. Hierna is de data direct beschikbaar in onze online tachograaf analyse software. Daarnaast heeft de Digifob Pro een volledig kleuren display waarop activiteiten en overtredingen te bekijken zijn door je chauffeurs.

Volledig gekleurde verlichte display
Analyse van bestuurderskaart en tachograaf
Automatisch uitlezen

digiDL tracking

Klanten geven RoadSoft een 4.9/5.0

Nooit meer handmatig je bestuurderskaart of digitale tachograaf uitlezen? Laat onze digiDL Tracking dit dan automatisch en op afstand voor je doen. Werkelijk alles wordt geautomatiseerd om het proces te versnellen en nooit meer data te verliezen. Zo bespaar jij de tijd, moeite en frustratie van het handmatig uitlezen en kun jij je focussen op het échte werk, vervoeren.

Bespaart tijd en geld
Nooit meer handmatig uitlezen, dit zorgt voor gemak

Nooit meer onnodige moeite, tijdverspilling en boetes

Laat elke denkbare frustratie eindelijk achter je met onze gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte oplossing.

4000+
Dag in dag uit helpen wij 4.000 vervoerders om zo snel, eenvoudig en volledig mogelijk te voldoen aan de wettelijke uitleesverplichting.
4.9/5.0
Onze klanten zijn uitermate tevreden over de manier waarop wij de best presterende technologie combineren met persoonlijke support.
15+
Al sinds 2007 wijzen wij transportbedrijven de kortste weg door een controle of inspectie van de IL&T.

Wat zeggen jouw collega's over ons?