No items found.
Handmatig uitlezen

Digifob Pro

Klanten geven RoadSoft een 4.9/5.0

De Digifob Pro is een eenvoudig te gebruiken handmatige oplossing voor het uitlezen van bestuurderskaarten en alle type tachografen. Het grote voordeel van de Digifob Pro, is dat je gegevens kunt uploaden via WIFI naar onze online omgeving. Hierna is de data direct beschikbaar in onze online tachograaf analyse software. Daarnaast heeft de Digifob Pro een volledig kleuren display waarop activiteiten en overtredingen te bekijken zijn door je chauffeurs.

Gebruiksaanwijzing

WIFI instellen

Stap 1: Houd OK ingedrukt om de Digifob Pro aan te zetten.

Stap 2: Ga bij het hoofdmenu naar instellingen (tandwieltjes).

Stap 3: Ga naar het WIFI-icoontje en vervolgens naar het wolkje meteen (+) om je WIFI netwerk te verbinden met de Digifob Pro. Alle wifi netwerken worden getoond na het scannen.

Stap 4: Selecteer jouw WIFI en vul het wachtwoord in.

 

Bestanden downloaden

Rode knop met pijltje omlaag: Download de tachograaf bestanden na het aansluiten op de tachograaf. Houd er rekening mee dat u eerst een geldige bedrijfskaart moet invoeren in de tachograaf. De chauffeurskaart kun je in de Digifob Pro steken, de chauffeurskaart wordt dan uitgelezen.

Oranje knop met persoon met kaart: Bekijk de gedownloade chauffeursbestanden

Paarse knop met vrachtwagen: Bekijk de gedownloade voertuigbestanden

 

Bestanden versturen

Stap 1: Ga naar het WIFI-icoontje

Stap 2: Selecteer vervolgens het wolkje met het pijltje omhoog om de bestanden te uploaden

Stap 3: Zet met deze knop de Digifob Pro uit. De Digifob Pro gaat automatisch uit als er geen activiteit is gedetecteerd voor een aantal minuten.

Hardware

Met de Digifob Pro kun jij waar je maar wilt jouw bestuurderskaart- en tachograaf data uitlezen. Via de WIFI module verstuur je na het uitlezen de data naar je computer of direct naar onze tachograaf analyse software. Na je bestelling zorgen wij ervoor dat er al een WIFI koppeling is gemaakt tussen je DigiFob Pro en jouw eigen WIFI netwerk.

Software

Op het gebied van uitlezen en opslaan voldoe je met de Digifob Pro aan de wettelijke eisen. Omdat het echter niet mogelijk is om je bestanden volledig te analyseren, raden wij je aan om gebruik te maken van DigiTac Web. Met deze tachograaf analyse software maak jij jouw databestanden volledig inzichtelijk en kan je hoge boetes in de toekomst voorkomen.

Wanneer je de tachograaf uitleest ontvang je de rapportage van een risico-analyse in je mail. Zo krijg jij op een presenteerblaadje waar je in het vervolg verantwoordelijker moet handelen. Verwacht dus niet van ons dat wij de overtredingen voor jou wegtoveren. Wel geven wij jou de mogelijkheid om deze te voorkomen. Zo rijden wij gezamenlijk een zorgeloze toekomst tegemoet. Zonder de kleine foutjes met grote gevolgen!

Voordelen

Volledig gekleurde verlichte display
Analyse van bestuurderskaart en tachograaf
Wifi beschikbaar voor bestandsoverdracht
Exporteren bedraad via de USB-poort

Nadelen

Handmatig uitlezen kost tijd
Chauffeurs moeten herinnerd worden om op tijd uit te lezen
Gemakkelijk kwijt te raken
Handmatige inspanning is nodig om de tachograaf uit te lezen en dit wordt nog wel eens vergeten

Alternatieven

Automatisch uitlezen

digiDL tracking

Klanten geven RoadSoft een 4.9/5.0

Nooit meer handmatig je bestuurderskaart of digitale tachograaf uitlezen? Laat onze digiDL Tracking dit dan automatisch en op afstand voor je doen. Werkelijk alles wordt geautomatiseerd om het proces te versnellen en nooit meer data te verliezen. Zo bespaar jij de tijd, moeite en frustratie van het handmatig uitlezen en kun jij je focussen op het échte werk, vervoeren.

Bespaart tijd en geld
Nooit meer handmatig uitlezen, dit zorgt voor gemak
Automatisch uitlezen

digiDL

Klanten geven RoadSoft een 4.9/5.0

Is handmatig je bestuurderskaart en digitale tachograaf uitlezen tegenwoordig niet veel te omslachtig? Laat onze digiDL dit dan altijd automatisch op afstand voor jou doen. Zo kun jij je focussen op het échte werk en rijden we samen een zorgeloze toekomst tegemoet. Zonder de kleine foutjes met grote gevolgen!

Zorgt voor erg veel gemak
Heb geen last meer van missende data met de digiDL

Nooit meer onnodige moeite, tijdverspilling en boetes

Laat elke denkbare frustratie eindelijk achter je met onze gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte oplossing.

4000+
Dag in dag uit helpen wij 4.000 vervoerders om zo snel, eenvoudig en volledig mogelijk te voldoen aan de wettelijke uitleesverplichting.
4.9/5.0
Onze klanten zijn uitermate tevreden over de manier waarop wij de best presterende technologie combineren met persoonlijke support.
15+
Al sinds 2007 wijzen wij transportbedrijven de kortste weg door een controle of inspectie van de IL&T.

Wat zeggen jouw collega's over ons?