Ons verhaal

In 2007 werden de eerste digitale tachografen geïntroduceerd. Dit betekende een grote verandering in de transportsector. De eerste uitlees oplossingen waren tijdrovend en niet gebruiksvriendelijk. Ons doel was direct duidelijk: vervoerders met zo min mogelijk inspanning te laten voldoen aan hun wettelijke verplichting. Dit doen wij al sinds 2007 elke dag met veel plezier!

Vandaag de dag zijn de eisen vanuit de IL&T aan transportbedrijven veel strenger. Het is niet langer voldoende om alleen je bestanden uit te lezen en op te slaan. Bij Roadsoft zorgen wij er voor dat iedere vervoerder altijd 100% is voorbereid op een controle van de IL&T met als doel om tachograafboetes te voorkomen en het wegverkeer in Nederland beetje bij beetje veiliger te maken. Hoe wij dit precies doen? Dat lees je verder op deze pagina.

Al sinds 2007 helpen wij vervoerders tachograaf boetes voorkomen.

Dagelijks maken meer dan 4.000 bedrijven gebruik van onze oplossing.

Onze klanten zijn uitermate tevreden met onze dienstverlening.

Waarom doen wij wat we doen?

Wij geloven dat elke vervoerder gratis toegang moet hebben tot informatie over de tachograaf verplichtingen om zo altijd op de hoogte te zijn van de IL&T controlepunten. Daarnaast vinden wij dat een vervoerder moet kunnen beschikken over tachograaf software die de gebruiker begeleidt in het naleven van de tachograaf wetgeving en het analysewerk uit handen neemt. Wij staan aan de kant van de vervoerder en zorgen ervoor dat hij of zij altijd 100% voorbereid is op een controle van de IL&T.

Hoe gaan wij te werk?

Wij realiseren dit door de slimste mensen aan te trekken om daarmee innovatieve software te ontwikkelen. Door middel van ons gespecialiseerde support team, online kennisbank en educatieve software is iedere vervoerder in staat om tachograaf specialist te worden. Verder staat bij ons de klant centraal en zorgen wij voor een gezonde relatie met de IL&T, hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de tachograaf wetgeving en controlemethodes.

Wat bieden wij aan?

Wij leveren gebruiksvriendelijke tachograaf software die de gebruiker begeleidt door aan de hand van taken het analysewerk uit handen te nemen. Daarnaast nemen wij maandelijkse irritaties weg door verschillende uitleesoplossingen te bieden. Wij bestaan uit meer dan alleen tachograaf soft- en hardware. Door veel aandacht te besteden aan gratis tachograaf educatie en een servicegerichte instelling aan te nemen verkleinen wij het gat tussen de IL&T en de vervoerder. Wij zijn pas tevreden als vervoerders probleemloos door de controles van de IL&t heen komen. Hierdoor worden tachograaf boetes voorkomen, gaat de verkeersveiligheid omhoog en kunnen transporteurs focussen op het echte werk, namelijk vervoeren!

Overtuigd van ons bestaan?

Probeer dan nu onze tachograaf software, gratis en 30 dagen lang! Geheel vrijblijvend en zonder je pinpas te trekken. Vragen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Begin vandaag nog met het voorkomen van tachograafboetes.

Probeer de software nu 30 dagen gratis
Jasper
Directeur
Syar
Salesmanager
Lars
Technisch Support
Mandy
Financien
Roeland
Rev Ops & Product Owner
Deborah
Customer Success Specialist
Yotar
Customer Success Specialist
Carlijn
Customers Success Specialist
Word jij onze marketeer?
Bekijk onze vacaturepagina
Lisa
IL&T Controle Specialist
Hamdi
Account Executive
Miranda
Account Executive
Isabelle
Customer Support Specialist
Sabine
Corporate Recruiter
Martijn
Sales Mentor
Peter
Project Manager
Norman
UI Designer
Matej
UX Designer
Jan
Software Tester
Klemen
Back-end Developer
Davor
Back-end Developer
Gentrit
Front-end Developer
Adrian
Software Architect
Marko
Sr. Architecture en DevOps Consultant

Kom ook bij ons werken

We zijn op zoek naar getalenteerde professionals die samen met ons willen groeien!