No items found.
Automatisch uitlezen

digiDL tracking

Klanten geven RoadSoft een 4.9/5.0

Nooit meer handmatig je bestuurderskaart of digitale tachograaf uitlezen? Laat onze digiDL Tracking dit dan automatisch en op afstand voor je doen. Werkelijk alles wordt geautomatiseerd om het proces te versnellen en nooit meer data te verliezen. Zo bespaar jij de tijd, moeite en frustratie van het handmatig uitlezen en kun jij je focussen op het échte werk, vervoeren.

Gebruiksaanwijzing

De installatie van de digiDL tracking is vergelijkbaar met die van een normale digiDL. Er moet alleen nog een extra GPS aangesloten worden. Dit gaat als volgt:

 

  1. Haal de tachograaf naar voren.
  2. Koppel de kabels in CAN 1 en 2 los. (is CAN 3 in gebruik? Verwijder dan het koppelstukje en plaats de kabel van CAN 3 dan op de plek van het koppelstukje).
  3. Sluit de kabels van de digiDL aan op de tachograaf. Wit gaat op CAN 1, geel gaat op CAN 2 en rood gaat op CAN 3. Als CAN 3 benodigd is dan kan de plug die in de bijgeleverde kabel zit verwijderd worden.
  4. Sluit de antenne aan en plaats GSM op de aansluiting GSM. Zorg dat je de antenne op het raam plakt!
  5. Sluit de GPS aan op de GPS aansluiting.
  6. Plaats de digiDL achter de tachograaf en zet de tachograaf weer op de juiste plek.
  7. De digiDL tracking is nu geïnstalleerd en gereed om de tachograaf en bestuurderskaart uit te lezen.

 

Net zoals bij de normale digiDL hebben wij bij de tracking uitvoering ook jouw bedrijfskaart nodig. Deze wordt geplaatst in ons kaarthotel op kantoor. Zonder een bedrijfskaart kunnen wij de tachograaf en bestuurderskaart niet op afstand uitlezen. Het is dus erg belangrijk dat wij deze kaart ontvangen.

Hardware

Het draadloos uitlezen van de tachograaf verloopt via het mobiele netwerk. Omdat we jouw bedrijfskaart hosten op onze beveiligde server, kunnen wij op vaste momenten verbinding maken met een speciale simkaart in de digiDL Tracking. Vervolgens stuurt de downloadkey jouw bestanden op vaste tijden automatisch naar onze centrale computer. Eens per 14 dagen ontvang jij dan per mail de bestanden van jouw bestuurderskaart(en). De bestanden van je digitale tachograaf krijg jij eens in de 21 dagen in jouw inbox.

Voor de installatie van het draadloos uitlezen begeleiden wij je persoonlijk in 3 stappen. Om je alvast een idee te geven staan deze uitgeschreven in de handleiding die je hieronder kunt downloaden.

Software

Met de digiDL Tracking voldoe je aan de wettelijke eisen van uitlezen en opslaan. Ook kun je de beschikking krijgen tot onze tachograaf analyse software. Met digiTac Web maak je heel simpel een volledig jouw databestanden inzichtelijk.

Wanneer jij de tachograaf uitleest ontvang je automatisch per mail een rapport met een volledige risico-analyse. Ofterwijl, je krijgt op een presenteerblaadje waar je in het vervolg beter op moet letten. Zo neemt de software de overtredingen niet voor je weg, maar geven wij jou wel de mogelijkheid om deze te voorkomen. Gezamenlijk rijden we een zorgeloze toekomst tegemoet. Zonder kleine foutjes met grote gevolgen!

Voordelen

Bespaart tijd en geld
Nooit meer handmatig uitlezen, dit zorgt voor gemak
Nooit meer missende data met deze automatische oplossing
Krijg inzicht in de locatie van jouw chauffeurs
Eenvoudig te installeren
De digiDL tracking verzend automatisch de tacho data naar de software

Nadelen

Automatisch uitlezen is duurder dan handmatig uitlezen
Deze oplossing is niet bruikbaar voor alle tachografen

Alternatieven

Handmatig uitlezen

Digifob Pro

Klanten geven RoadSoft een 4.9/5.0

De Digifob Pro is een eenvoudig te gebruiken handmatige oplossing voor het uitlezen van bestuurderskaarten en alle type tachografen. Het grote voordeel van de Digifob Pro, is dat je gegevens kunt uploaden via WIFI naar onze online omgeving. Hierna is de data direct beschikbaar in onze online tachograaf analyse software. Daarnaast heeft de Digifob Pro een volledig kleuren display waarop activiteiten en overtredingen te bekijken zijn door je chauffeurs.

Volledig gekleurde verlichte display
Analyse van bestuurderskaart en tachograaf
Automatisch uitlezen

digiDL

Klanten geven RoadSoft een 4.9/5.0

Is handmatig je bestuurderskaart en digitale tachograaf uitlezen tegenwoordig niet veel te omslachtig? Laat onze digiDL dit dan altijd automatisch op afstand voor jou doen. Zo kun jij je focussen op het échte werk en rijden we samen een zorgeloze toekomst tegemoet. Zonder de kleine foutjes met grote gevolgen!

Zorgt voor erg veel gemak
Heb geen last meer van missende data met de digiDL

Nooit meer onnodige moeite, tijdverspilling en boetes

Laat elke denkbare frustratie eindelijk achter je met onze gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte oplossing.

4000+
Dag in dag uit helpen wij 4.000 vervoerders om zo snel, eenvoudig en volledig mogelijk te voldoen aan de wettelijke uitleesverplichting.
4.9/5.0
Onze klanten zijn uitermate tevreden over de manier waarop wij de best presterende technologie combineren met persoonlijke support.
15+
Al sinds 2007 wijzen wij transportbedrijven de kortste weg door een controle of inspectie van de IL&T.

Wat zeggen jouw collega's over ons?