No items found.
Handmatig uitlezen
digiCard

Met de digiCard kun jij eenvoudig en snel jouw bestuurderskaart uitlezen. In tegenstelling tot het uitlezen van je bestuurderskaart via de wagen, heb jij bij het gebruik van de digiCard geen bedrijfskaart nodig. Met deze kaartlezer wordt de data van je bestuurderskaart direct naar de computer getransfereerd.

Lage investering
Vergt veel tijd door handmatige inspanning

Hardware

De digiCard komt vooral van pas bij het direct moeten uitlezen van de bestuurderskaart van een ZZP’er of inleenpersoneel. Hiermee voorkom jij verwarring en de mogelijkheid dat er iets fout gaat.

Gegevens van de bestuurderskaart uitlezen gaat met onze digiDL bijvoorbeeld draadloos om de 7 dagen. Wanneer de laatste werkdag van de chauffeur eerder is weet jij pas later of zijn data volledig en correct is uitgelezen. Wat vrij problematisch is als dit niet het geval is. Wanneer jij met de digiCard op zeker speelt gaat er achteraf geen data verloren óf hoef jij niet in de achtervolging.

Software

Met het uitlezen van je bestuurderskaart via de digiCard ben jij er nog niet. Je hebt ook een computer met tachograaf analyse software nodig om de data op te slaan en te analyseren.

Wij raden je aan om gebruik te maken van ons programma digiTac Web. Met dit gebruiksvriendelijke en overzichtelijke programma krijg jij simpel en snel je gegevens volledig inzichtelijk. Sluit je digiCard via de USB-aansluiting aan op je computer. Stop je bestuurderskaart in de digiCard om uit te lezen. Na het uitlezen opent digiTac Web met de data op een presenteerblaadje.

Wat zeggen jouw collega's over ons?