Controleer op alle IL&T punten

In 2020 wordt de kans op een IL&T controle 7x zo groot. De IL&T gaat het team van inspecteurs namelijk flink uitbreiden. Met de oplossingen van Roadsoft hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Eenvoudig te gebruiken software

Voor wie is het geschikt?

De tachograaf software, DigiTac Web, is geschikt voor zowel de eigen rijder als de grote vervoerder. Elk bedrijf met een tachograafplichtig voertuig heeft te maken met IL&T controles en de manier van controleren is identiek. De software is daarom onmisbaar voor zowel kleine als grote bedrijven.

Wat kan ik verwachten?

Het implementeren van de software kan eenvoudig en snel worden uitgevoerd met hulp van een product specialist.

Wij zorgen ervoor dat de tachograaf software gereed is voor gebruik en nemen binnen 24 uur contact met je op.

Een IL&T controlespecialist geeft jou tijdens een 1-op-1 sessie uitleg over de tachograaf software.

Je bent er klaar voor. Je weet nu wat alle IL&T controlepunten zijn en hoe jij boetes kunt voorkomen.

Waarom Roadsoft?

Roadsoft is dé IL&T controle specialist. Al sinds 2007 helpen wij dagelijks meer dan 4.000 klanten snel en gemakkelijk te voldoen aan de tachograaf wetgeving. Met onze hard -en software oplossingen besparen vervoerders op jaarbasis duizenden euro’s aan boetes.

"Ik ben met alles goed geholpen. Elke vraag die ik had heb ik antwoord op gekregen.

Ik raad het aan bij anderen"

Andrea Lagcher

"Ik zag meteen een aantal functionaliteiten die mijn werk makkelijker gaan maken. Bijvoorbeeld automatisch rapporten verzenden per email."

Dennis Molenaar

Wat zeggen anderen over ons?

Ons product is wettelijk verplicht, maar wij zijn mensgericht. Roadsoft verbindt technologie en persoonlijk contact met proactieve support en feedback voor al jouw vragen, problemen of twijfels. Neem contact op en wij helpen je zorgeloos op weg!

Start met DigiTac Web

Wil je zelf zien hoe onze oplossing helpt om boetes te voorkomen? Vraag dan een demonstratie aan of probeer onze software gratis.