Snel inzicht in je tachograafdata. Voorkom boetes met eenvoudig te gebruiken software

DigiTac Web is de gebruikvriendelijkste tachograaf software die jou door
automatische analyses al het moeilijke werk uit handen neemt
bam-logojumbo-logoporsche-logoefteling-logoklm-logo

Eerlijk, ben jij écht altijd voorbereid op
een controle van de IL&T?

Inspecteurs graven dieper dan alleen je rij- en rusttijden! Zo voeren zij op nog vele andere punten een cross-check uit om te controleren of jij de tachograaf correct bedient
maken-fouten-icon

Mensen maken fouten

En overtredingen maken boetes! Zeker nu controles en inspecties in grotere getalen nog strikter worden uitgevoerd loop jij meer risico op de meest gemaakte fouten:
 • Verkeerd nemen van pauzes
 • Niet invoeren van landcode
 • Onbekende tijd op de pas niet verantwoorden

Software eigenlijk niet

Levert je huidige software werkelijk het gewenste resultaat? Welke prijs betaal jij op dit moment nog voor:
 • Een wirwar aan overbodige functies
 • Onoverzichtelijke schermen
 • Geen volledig inzicht in alle controlepunten van de IL&T
Probeer gratis
Of bel met een expert
software-eigenlijk-niet-icon
verspil-geen-tijd-icon

Verspil geen tijd

Uiteindelijk draait het allemaal om op welke punten de IL&T controleert! Leef jij wel zorgeloos en efficiënt de wet- en regelgeving na? Of irriteer jij je nog aan:
 • Omslachtige menustructuren
 • Onbegrijpbare rapportages
 • Frustrerend trage applicaties

Kies voor Roadsoft

Onze software doet de IL&T-check voor jou! Met DigiTac Web heb je direct inzicht in hoe vaak wie welke overtredingen maakt.
 • Eenvoudig in gebruik voor iedereen
 • Altijd voorbereid op een inspectie
 • Automatisch volledige betrouwbare analyses
 • Direct de rapportage in je mailbox
 • Weet precies welke chauffeurs fouten maken
 • Nooit meer onnodige boetes
kies-voor-roadsoft-icon

Wij helpen je graag verder op weg met
een compleet inzicht

Ons programma controleert jouw tachograafbestanden op exact dezelfde punten als de IL&T-inspecteurs. Voorkom verrassingen. Vermijd boetes. Beloon jezelf!

Geschikt voor iedereen

Onze software is eenvoudig te begrijpen en super gebruiksvriendelijk. Begrijp je het niet of kom je er niet uit? Wij koppelen jou aan een vaste service medewerker die alle tijd neemt om jou wegwijs te maken.

Altijd overal voorbereid

Om boetes te voorkomen focussen wij ons voor jou op de inspectiepunten van de IL&T. Onze oplossing voor het naleven van de wet- en regelgeving baseert zich op actuele input van tachograaf experts, juristen en inspecteurs. Door een compleet overzicht en inzicht heb jij via DigiTac totale controle over jouw wagenpark.
Bel met een expert

Automatisch volledige analyses

Door de betrouwbare cross-check van ons programma heb jij een compleet overzicht over jouw wagenpark. Met direct inzicht in het aantal kilometers, de rij- en rusttijden en hoe vaak wie welke overtredingen maakt.

Op basis van deze volledig analyse kun je aan de hand van automatische rapportage doelgericht chauffeurs bijsturen. Zie het als de meest betrouwbare weg om hoge boetes te voorkomen!

Totale hardware integratie

Voor een complete integratie is ons programma volledig afgestemd op onze hardware. Dit garandeert automatisch gebruik voor een geheel wagenpark. Zo kun jij ten alle tijden elke tachograaf draadloos uitlezen en traceren om boetes te voorkomen of de planning te optimaliseren.
Offerte aanvragen

Compatibel met alternatieven

Heb jij al geïnvesteerd in hardware en twijfel je of je onze software wel kunt gebruiken? Dit is vast en zeker mogelijk, want onze software is compatibel met andere uitleessystemen. Bel gerust onze expert voor de mogelijkheden.
Probeer gratis

Wat onze klanten zeggen

Dagelijks maken meer dan 4.000 bedrijven gebruik van onze slimme oplossingen. Lees wat zij hierover te zeggen hebben:

VersCombi B.V.

Company Name
Jayne geeft duidelijke en goede uitleg. Daarnaast wijst ze ook op de extra onderdelen in het programma waar wij als bedrijf te weinig gebruik van maken maar wat het wel makkelijker maakt.

HAGU B.V

Company Name
Het gebruik van roadsoft is eenvoudig en snel. Goede hulp bij installatie van software en hoe te gebruiken. Tevens tips om bekeuringen te voorkomen. Tevreden over de support.

Timmermans Infratechniek B.V.

Company Name
Reeds enkel jaren maak ik gebruik van de software en vind het heel gemakkelijk. Telkens er problemen opduiken is de support er altijd om te helpen. Elke keer weer komt het wel in orde, ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.
bam-logojumbo-logoporsche-logoefteling-logoklm-logo

Ben jij de volgende?

Met een eigen IL&T-check loodst RoadSoft alle vervoerders zorgeloos en automatisch door elke inspectie heen. Zelf zien hoe onze oplossing helpt om boetes te voorkomen of de gehele planning van jouw wagenpark optimaliseert?