No items found.
Automatisch uitlezen
digiDL tracking

Nooit meer handmatig je bestuurderskaart of digitale tachograaf uitlezen? Laat onze digiDL Tracking dit dan automatisch en op afstand voor je doen. Werkelijk alles wordt geautomatiseerd om het proces te versnellen en nooit meer data te verliezen. Zo bespaar jij de tijd, moeite en frustratie van het handmatig uitlezen en kun jij je focussen op het échte werk, vervoeren.

Bespaart tijd en geld
Niet geschikt voor alle digitale tachografen

Hardware

Het draadloos uitlezen van de tachograaf verloopt via het mobiele netwerk. Omdat we jouw bedrijfskaart hosten op onze beveiligde server, kunnen wij op vaste momenten verbinding maken met een speciale simkaart in de digiDL Tracking. Vervolgens stuurt de downloadkey jouw bestanden op vaste tijden automatisch naar onze centrale computer. Eens per 14 dagen ontvang jij dan per mail de bestanden van jouw bestuurderskaart(en). De bestanden van je digitale tachograaf krijg jij eens in de 21 dagen in jouw inbox.

Voor de installatie van het draadloos uitlezen begeleiden wij je persoonlijk in 3 stappen. Om je alvast een idee te geven staan deze uitgeschreven in de handleiding die je hieronder kunt downloaden.

Software

Met de digiDL Tracking voldoe je aan de wettelijke eisen van uitlezen en opslaan. Ook kun je de beschikking krijgen tot onze tachograaf analyse software. Met digiTac Web maak je heel simpel een volledig jouw databestanden inzichtelijk.

Wanneer jij de tachograaf uitleest ontvang je automatisch per mail een rapport met een volledige risico-analyse. Ofterwijl, je krijgt op een presenteerblaadje waar je in het vervolg beter op moet letten. Zo neemt de software de overtredingen niet voor je weg, maar geven wij jou wel de mogelijkheid om deze te voorkomen. Gezamenlijk rijden we een zorgeloze toekomst tegemoet. Zonder kleine foutjes met grote gevolgen!

Verhoeven BV

Wat fijn dat ik zo snel geholpen kon worden door Lotte! Meer duidelijkheid over de overtredingen is belangrijk.

Jan Verhoeven
Smeba Brandbeveiliging BV

Problemen met het uitlezen gaf corrupt bestand aan. Helpdesk gebeld en werd vriendelijk geholpen.

Devie Schonenberg

Prima uitleg en product ziet er goed uit. Flexibel met afspraken verzetten als het nodig is.

Els Claeys

Heel goede hulpverlening. Het had met nooit gelukt zonder Merijn zijn hulp. Aanrader.

Anne

Prettig en helder te woord gestaan, met ruimte voor vragen en antwoorden daarop. Positief dus!

Wil Siekman

Lotte heeft me goed geholpen met het voorbereiden van een inspectie. Super bedankt daarvoor.

John Oehlers

Merijn heeft mij op afstand super geholpen. Neemt zijn tijd om alles te doorlopen, zo niet doet hij het zelf.

Tanju

De draadloze uitleesunit heeft oprecht mijn werk verandert. Bedankt voor de hulp!

Marc Verhoef