No items found.
Automatisch uitlezen
digiDL

Is handmatig je bestuurderskaart en digitale tachograaf uitlezen anno 2020 niet veel te omslachtig? Laat onze digiDL dit dan altijd automatisch op afstand voor jou doen. Zo kun jij je focussen op het échte werk en rijden we samen een zorgeloze toekomst tegemoet. Zonder de kleine foutjes met grote gevolgen!

Bespaart tijd en geld
Niet geschikt voor alle digitale tachografen

Hardware

Het draadloos uitlezen van de bestuurderskaart en tachograaf gaat via het mobiele netwerk. Hiervoor is een verbinding nodig tussen de tachograaf en jouw bedrijfskaart die bij ons een beveiligde plek op onze server krijgt. Vervolgens kunnen wij via een 3G-verbinding jouw bestanden uitlezen.

De bestanden zijn na het uitlezen direct beschikbaar in onze tachograaf analyse software DigiTac Web. De bestanden van jouw bestuurderskaart(en) ontvang je eens per 14 dagen in je mail. De data van je digitale tachograaf eens in de 21 dagen. Voor de installatie van het draadloos uitlezen begeleiden wij je persoonlijk in 3 stappen. Om je alvast een idee te geven staan deze uitgeschreven in de handleiding die je hieronder kunt downloaden.

Software

Wanneer je de weg opgaat met de digiDL voldoe je aan de wettelijke eisen van uitlezen en opslaan. Ook geen overbodige luxe is het programma dat je van ons ter beschikking kunt krijgen. Met digiTac Web heb je ten alle tijden snel een volledig inzicht in de bestanden.

Zodra jij de tachograaf hebt uitgelezen draaien wij direct een risico-analyse voor je uit. Vervolgens spelen we naar jou door welke slordigheden jij nog uit je systeem kunt halen. Onze software neemt de overtredingen dus niet voor je weg. Wel geven wij jou de mogelijkheid om deze te voorkomen.

Verhoeven BV

Wat fijn dat ik zo snel geholpen kon worden door Lotte! Meer duidelijkheid over de overtredingen is belangrijk.

Jan Verhoeven
Smeba Brandbeveiliging BV

Problemen met het uitlezen gaf corrupt bestand aan. Helpdesk gebeld en werd vriendelijk geholpen.

Devie Schonenberg

Prima uitleg en product ziet er goed uit. Flexibel met afspraken verzetten als het nodig is.

Els Claeys

Heel goede hulpverlening. Het had met nooit gelukt zonder Merijn zijn hulp. Aanrader.

Anne

Prettig en helder te woord gestaan, met ruimte voor vragen en antwoorden daarop. Positief dus!

Wil Siekman

Lotte heeft me goed geholpen met het voorbereiden van een inspectie. Super bedankt daarvoor.

John Oehlers

Merijn heeft mij op afstand super geholpen. Neemt zijn tijd om alles te doorlopen, zo niet doet hij het zelf.

Tanju

De draadloze uitleesunit heeft oprecht mijn werk verandert. Bedankt voor de hulp!

Marc Verhoef