Op afstand je tachograaf uitlezen

Geen moeite. Geen tijdverspilling. Geen boetes.
bam-logojumbo-logoporsche-logoefteling-logoklm-logo

Ben jij al op alles voorbereid?

Wist je dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (IL&T) op dit moment op zoek is naar 150 nieuwe inspecteurs? Met de extra capaciteit kunnen ze meer handhaven op het gebied van goederenvervoer. Met onze uitleesapparatuur rij jij ze zorgeloos tegemoet!

Handmatig uitlezen kost onnodig veel tijd en geld

Handmatig je digitale tachograaf uitlezen is vragen om problemen. Het kan gebeuren dat je dit niet correct doet, te laat afrond of simpelweg vergeet. Dit heeft consequenties! De boete voor het missen van één dag aan data is 4.440,-. Daarom kies je met de digiDL voor 100% volledig, betrouwbaar en automatisch.
Bel met een expert

Stop met handmatig uitlezen indien je wilt groeien als bedrijf

Het grote plaatje mag niet lijden onder kleine foutjes. Verspil geen middelen meer aan randzaken die weer tot onnodige kosten of problemen leiden. Jij moet je gewoon kunnen focussen op het échte werk en dat is vervoeren.

Neem geen frustraties meer mee naar huis

Door het automatiseren van het uitleesproces kun jij je focussen op het échte werk! Hoe fijn zou het zijn als jij zorgeloos de weg op kunt, en zonder hoofdpijn weer thuiskomt of zelfs het weekend ingaat?
Bel met een expert

Automatisch digitale tachograaf uitlezen

Ken jij alle regels en wetten uit je hoofd? Met onze slimme oplossing voldoe je altijd aan de tachograafwet. Via de software van Roadsoft laat jij namelijk automatisch en zorgeloos je digitale tachograaf uitlezen en opslaan. Zo geven wij jou de controle terug over een positieve uitkomst van de inspectie.

De makkelijkste manier om aan je uitleesverplichting te voldoen

Ons programma controleert jouw tachograafbestanden op exact dezelfde punten als de IL&T-inspecteurs. Voorkom verrassingen. Vermijd boetes. Beloon jezelf!

Vaarwel handmatig uitlezen

Afscheid nemen was nog nooit zo makkelijk:
  • Wij configureren de digiDL voor jou
  • Jij sluit de digiDL aan met de universele kabel
  • Wij checken de verbinding
  • Je stuurt je bedrijfskaart naar ons toe
  • Jouw data wordt automatisch uitgelezen en is klaar voor analyse

Nooit onnodig boetes

Vergeet de oplossingen waarbij jij het werk moet doen. Onze oplossing doet het werk voor jou! Niet door de overtredingen weg te nemen, maar wel door jou de mogelijkheid te geven om deze te voorkomen.
Bel met een expert

Altijd persoonlijk contact

Ons product is wettelijk verplicht, maar wij zijn mensgericht! Roadsoft verbindt technologie en persoonlijk contact met proactieve support en feedback voor al jouw vragen, problemen of twijfels. Neem contact op en wij helpen je verder zorgeloos op weg!

Wat onze klanten zeggen

Dagelijks maken meer dan 4.000 bedrijven gebruik van onze slimme oplossingen. Lees wat zij hierover te zeggen hebben:

VersCombi B.V.

Company Name
Jayne geeft duidelijke en goede uitleg. Daarnaast wijst ze ook op de extra onderdelen in het programma waar wij als bedrijf te weinig gebruik van maken maar wat het wel makkelijker maakt.

HAGU B.V

Company Name
Het gebruik van roadsoft is eenvoudig en snel. Goede hulp bij installatie van software en hoe te gebruiken. Tevens tips om bekeuringen te voorkomen. Tevreden over de support.

Timmermans Infratechniek B.V.

Company Name
Reeds enkel jaren maak ik gebruik van de software en vind het heel gemakkelijk. Telkens er problemen opduiken is de support er altijd om te helpen. Elke keer weer komt het wel in orde, ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.
bam-logojumbo-logoporsche-logoefteling-logoklm-logo

Ben jij de volgende?

Indien je nog vragen hebt of overtuigd bent van ons product, helpen wij jou graag verder. Anders kun je hieronder de offerte aanvragen!